Ο Ολυμπιακός κρατά ψηλά την σημαία σε όλα τα αθλήματα. Η ομάδα του Μπλατ έχει την ευκαιρία απόψε να κάνει ένα βήμα ακόμη προς την 4αδα. Την ίδια ώρα το ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης και οι υπηρέτες του συνεχίζουν να κυλιούνται στον βούρκο τους
Η χθεσινή δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Τζήλος ήρθε να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν συμβεί σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Διαιτητές, παράγοντες, νομικούς. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς τα έχουμε ζήσει όλα. Και ειδικά τα τελευταία χρόνια, αυτά της εξυγίανσης και με τα φαντάσματα που επέστρεψαν σε όλα τα επίπεδα τα ζούμε συνεχώς.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ επί της Ζελέζνιτσαρ πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και τερμάτισε στην τρίτη θέση του Γ’ ομίλου παίρνοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ του CEV Champions League