Μαρτίνς: Θέλουμε να παράγουμε παίκτες, έμεινα ικανοποιημένος
Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το 2-1 επί του Αρη Αβάτου τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να παράγει ποδοσφαιριστές και δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών
Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από την ακαδημία είχε ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη Αβάτου στην Ξάνθη, για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον Πορτογάλο προπονητή. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να παράγει νέους ποδοσφαιριστές.
«Ο Ολυμπιακός είναι παραδοσιακά ένας σύλλογος που παράγει ποδοσφαιριστές. Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος. Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές. Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε. Πάντα ο Ολυμπιακός θέλει να παράγει παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε ικανοποιημένοι κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε αυτά τα παιδιά σε αυτό το υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.