Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ η εντός έδρας ήττα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1 και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League. Ο Μάτος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα για την κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι δεν σκύβουν το κεφάλι, αλλά θα δουλέψουν για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είδαμε τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει και πλήρωσε εισιτήριο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και μέσα από αυτά να μάθουμε. Είναι δύσκολη βραδιά για εμάς. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, το ξεχνάμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που ξεκινάμε τα παιχνίδια, εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν έχει διαφορά αν παίζουμε Ευρώπη ή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, παίζουμε για όλους τους στόχους. Και με την Τσέλσι στην Τούμπα παίξαμε καλά, μετά με την ΜΠΑΤΕ, για μένα κρίθηκαν πολλά στις ήττες από τη Βίντι».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή