Η μονομαχία του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι, είναι από εκείνους τους αγώνες στους οποίους το φαβορί δεν έχει ουσιαστικά τίποτα να κερδίσει. Κανείς δεν θα αποδώσει τα εύσημα στους Πράσινους σε περίπτωση νίκης. Το αποτέλεσμα θα αντιμετωπιστεί ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Από την άλλη, μια ενδεχόμενη ήττα ισοδυναμεί με καταστροφή. Υψηλό ρίσκο και ταυτόχρονα, μη ικανοποιητική ανταμοιβή. Το γεγονός αυτό προσέδιδε στην αναμέτρηση έναν επικίνδυνο και πονηρό χαρακτήρα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών ταξιδεύει στο Λιντς της Αυστρίας, με στόχο την προσεχή Κυριακή να γιορτάσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2026, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία.