ΑΕΚ: Πλησιάζει στα 10.000 εισιτήρια η προπώληση για τον Άγιαξ
Πώς εξελίσσεται η προπώληση των εισιτηρίων για το ΑΕΚ – Άγιαξ (27/11, 19:55) στο ΟΑΚΑ - Σε μία ώρα έφυγαν και 700 εισιτήρια για το ματς με τη Μπενφίκα στη Λισσαβόνα 12 Δεκεμβρίου
Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27/11 στο ΟΑΚΑ (19:55).
Οι φίλοι της Ένωσης αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στο τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας τους στους ομίλους του Champions League.
Μάλιστα, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23/11 αναμένεται να έχουν φύγει 10.000 εισιτήρια, δίχως να υπολογίζονται τα 1.100 των Ολλανδών και τα 12.000 διαρκείας.
Παράλληλα, έντονη κινητικότητα από τους φίλους της ΑΕΚ υπάρχει και για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» (12 Δεκεμβρίου), αφού μέσα σε… μία ώρα έφυγαν 700 «μαγικά χαρτάκια».
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» που πουλάνε ηλεκτρονικά εισιτήρια ταυτόχρονα τόσο για εντός, όσο και για εκτός έδρας αγώνα Champions League. Η προπώληση των εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξελίσσεται ομαλά.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο