Αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ και τον… Ατρόμητο, που μέχρι τώρα έχουν κάνει μια πορεία που έχει αγγίξει το τέλειο, θα δούμε πως κανείς δεν χαρίζεται σε κανέναν στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχασε στην Κρήτη, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να τον κοντράρει. Κέρδισε στα… χασομέρια τον Πανιώνιο, το ίδιο έκανε και με τον Αστέρα Τρίπολης, το ίδιο και με τον Απόλλωνα.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.