Ο Κώστας Μανωλάς έχει εκτινάξει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρκό χρηματιστήριο και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου έχει μπει στο μεταγραφικό κάδρο της Μπάγερν και της Γιουβέντους.
Σημειωτέον ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα έχει συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» έως το 2022 και υπάρχει ρήτρα για ομάδες εκτός Ιταλίας ύψους 36 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως αν η Μπάγερν συμφωνήσει με τον Μανωλά, θα καταβάλει στην ιταλική ομάδα το συγκεκριμένο ποσό και ο παίκτης θα μεταπηδήσει στο Μόναχο.
Η ρήτρα όμως δεν έχει ισχύ για ιταλικές ομάδες. Αυτό σημαίνει πως αν η Γιουβέντους θελήσει να εντάξει τον Μανωλά στο δυναμικό της, θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρόμα. Οι πληροφορίες πάντως των ιταλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ρόμα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μανωλά (λήγει το 2022) προσφέροντας στον διεθνή κεντρικό αμυντικό αυξημένες απολαβές.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.