Στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας αναρριχήθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη 93-80 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στην 6η αγωνιστική της Euroleague.
Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έφτασε πλέον σε επίδοση 4-2 έναντι 3-3 των Ερυθρόλευκων.
Από κει και πέρα η Φενέρμπαχτσε με την πολύτιμη συμβολή του Κώστα Σλούκα κέρδισε 74-72 στην έδρα της Μπασκόνια και με 5-1 καταδιώκει τις αήττητες ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης (6-0).
Κατά τ’ άλλα η Μπαρτσελόνα που δείχνει σαφώς καλύτερο πρόσωπο από την περσινή κάκιστη σεζόν, πήρε σημαντική νίκη επί ρωσικού εδάφους απέναντι στη Χίμκι την Παρασκευή 9/11. Ετσι οι Καταλανοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 4-2, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να κατρακυλά στο 1-5.
Τέλος, η Ζαλγκίρις Κάουνας, με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, πέρασε από την Ποντγκόριτσα με 72-60 επί της Μπουντούτσνοστ. Στο 3-3 το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στο 0-6 οι Μαυροβούνιοι που παραμένουν η μοναδική ομάδα φέτος χωρίς νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, η Παρί θέλει να τον κρατήσει, όμως η Ζαλγκίρις έχει κάνει ήδη κίνηση και ο Αμερικανός εμπλέκεται και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με άλλες ομάδες της Euroleague