Μοσκοβισί : Δεν θα γίνει μετάσταση του ιταλικού προβλήματος στην ΕΕ
«Δεν βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της επόμενης κρίσης», δήλωσε
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε πως δεν «βλέπει» ενδείξεις μετάστασης στην παρούσα φάση των προβλημάτων από την οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ιταλία.
«Δεν βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της επόμενης κρίσης», δήλωσε στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CNews, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η Κομισιόν απέρριψε το ιταλικό προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2019 αυτήν την εβδομάδα, λέγοντας πως παραβιάζει τους κανόνες της ΕΕγια τις δημόσιες δαπάνες, και ζήτησε από τη Ρώμη να υποβάλει νέο σχέδιο εντός τριών εβδομάδων.
Ο κ. Μοσκοβισί πρόσθεσε πως πραγματοποιεί «εποικοδομητικούς» διαλόγους για την κατάσταση στην Ιταλία και πως η ευρύτερη ευρωπαϊκή οικονομία δεν βρίσκεται σε κρίση.
- Βελούχι: Ο γιος του 74χρονου ορειβάτη αναγνώρισε τη σορό
- Μια νύχτα μόνο: Επιστρέφει απόψε σε νέα ώρα
- Οι φάσεις που μπορούν να κρίνουν πολλά στο Λεβερκούζεν
- Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο πάρτυ των BAFTA – Αγκαλιά με Τεγιάνα Τέιλορ και Όλι Χίγκινσον
- Η ερώτηση που εκνεύρισε τον Αρτέτα – «Δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο λεξιλόγιο μου» απάντησε ο προπονητής της Άρσεναλ
- Ουκρανία: Επόμενος γύρος συνομιλιών για τον πόλεμο μπορεί να διεξαχθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα
- Ποιους θεσμούς εμπιστεύονται οι Έλληνες και τι βλέπουν ως «απειλή» για τη Δημοκρατία
- Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων – Τροχαίο στο ύψος της Κινέτας – Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442