Ο Ατρόμητος σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, με τον Ευθύμη Κουλούρη να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 88′.
Ο Κουλούρης μάλιστα είχε κάνει και το 1-0 στην αναμέτρηση με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα στο 42ο λεπτό. Έτσι ο 22χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί τον Ατρόμητο από νίκη σε νίκη, σε μία εκπληκτική μέχρι τώρα χρονιά.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Επί εποχής Λανουά προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στη διαιτησία που έχει να κάνει με τα φάλτσα των ξένων. Έτσι ο Γάλλος έχασε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο κίνδυνος ενόψει των πλέι οφ
Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προς το καλύτερο, γιατί ο Ράφα Μπενίτεθ πήρε δύο αποφάσεις όταν βρέθηκε στο ναδίρ. Το «In» εξηγεί τις αλλαγές που προέβη ο Ισπανός προπονητής.