Στις 4 Μαρτίου 2018 καταγράφηκε η τελευταία συμμετοχή του Όμρι Άλτμαν με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισραηλινός υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στη δράση.
Ο Άλτμαν ακολουθεί ατομικό το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στα τέλη του μήνα. Μετά δε τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες στα μέσα του Νοεμβρίου, εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να τεθεί στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League