Καλώς τον νέο Σπανούλη, τον καλύτερο play maker της Ευρώπης
Στη νύχτα που... έφυγε σαν gangster ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, ο Σπανούλης έδειξε «χαμαιλέοντας» έτοιμος να αλλάξει οριστικά το προηγούμενο δέρμα του. Υπό τον Μπλατ, ο αρχηγός δείχνει αποφασισμένος να ολοκληρώσει μια προφητεία που κρατά κοντά 25 ολόκληρα χρόνια!
Ήταν εκεί οι Σπερς για χάρη του, σε ένα γεγονός που σίγουρα έδωσε ώθηση στον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Η ομάδα του Σαν Αντόνιο που ούτως ή άλλως διατηρεί τα δικαιώματα του για την μεγάλη πύλη του ΝΒΑ. Βασικά όμως ήταν εκεί για χάρη του ο Βασίλης Σπανούλης. Ο νέος Βασίλης Σπανούλης. Και αυτή η «διάνοια», ο ζωντανός μύθος της Ευρωλίγκα δεν έχει σκοπό να φύγει αλά… Μπόμπα Ναβάρο. Σαν τον «χαμαιλέοντα» αλλάζει το δέρμα του, μοιάζοντας έτοιμος να εκπληρώσει μια προφητεία που βαστά κοντά 25 χρόνια. Είχε πει ο Γιάννης Ιωαννίδης, πως αν ο Νίκος Γκάλης το αποφάσιζε φεύγοντας από τον Άρη για τον Ολυμπιακό θα γίνονταν «ο καλύτερος πλέι-μέικερ της Ευρώπης». Ο Νικ δεν το θέλησε.
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442