Ιταλική σφυρίχτρα στο clasico της Θεσσαλονίκης. Ο διαιτητής Ντανιέλε Ντοβέρι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή (21/10, 19:00).
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιόρτζιο Περέτι και τέταρτος διαιτητής ο Μανώλης Σκουλάς.
Ο 40χρονος Ντοβέρι σφύριξε για τελευταία φορά στο ιταλικό πρωτάθλημα στο παιχνίδι Νάπολι – Πάρμα στις 26 Σεπτεμβρίου με τους παρτονεπέι να παίρνουν τη νίκη με 3-0.
Έχει διευθύνει συνολικά 129 παιχνίδια της Serie A, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχει διευθύνει μόλις δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν διαιτητής στον αγώνα Παρτιζάν – Ρούνταρ (3-0) τον περασμένο Ιούλιο και στο ματς Σλάβια Σόφιας – Χάιντουκ Σπλιτ (2-3) τον Αύγουστο.
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.