Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου. Από τις πρώτες μέρες έχω γράψει ότι χρειάζεται υπομονή αυτή η ομάδα. Δεν τελειώνει τίποτα Οκτώβρη μήνα. Πολλοί έπεσαν να με φάνε. Στα social media είδα κόσμο που επέμενε ότι δεν είναι αισιόδοξος.
Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως απέναντι στον Χολαργό η ομάδα δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε. Όμως συγνώμη, άλλο Α1 και άλλο Ευρωλίγκα. Δεν διαλέγουν οι παίκτες παιχνίδια, όμως είναι διαφορετικό το κίνητρο για έναν αθλητή.
Ο Ολυμπιακός έδειξε καλοκουρδισμένη μηχανή απέναντι στην Χίμκι. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, φαίνεται ότι παίζουν όλοι και μένουν άπαντες ευχαριστημένοι. Με πάρα πολλές κατοχές, με τους περισσότερους να έχουν χώρο και χρόνο για «εκτέλεση», ο Μπλατ τροποποιεί στο 100% το dna της ομάδας του Πειραιά.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Στην απονομή των σημάτων στους διεθνείς διαιτητές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτείνει Έλληνες διαιτητές και στα ματς της Super League, όμως πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες