Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μπλατ: «Τυχερός και περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Μπλατ: «Τυχερός και περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό

Σε τοποθέτησή του στο κανάλι της Euroleague -λίγο πριν από την έναρξη της διοργάνωσης- ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε «τυχερός και περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό».
Παράλληλα, χαρακτήρισε ξεχωριστούς παίκτες τους Τουπάν και Γκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού (σημειωτέον οι Ερυθρόλευκοι αγωνίζονται την Παρασκευή 12/10 στην έδρα της Χίμκι στις 20:00):

«Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ζεστό ενδιαφέρον, δεν το σκέφτηκα και πολύ και πάρα πολύ γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία. Να που είμαι εδώ, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, σε ένα υπέροχο μέρος. Είμαι περήφανος που φοράω τα χρώματα του Ολυμπιακού, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, νιώθω τυχερός που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να καταφέρω να δώσω σε αυτή την ομάδα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Τουπάν έχει ταλέντο και ποιότητα και κυρίως θεωρώ πως έχει μεγάλες δυνατότητες ώστε να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί σαν παίκτης. Ο πατέρας του ήταν προπονητής σε ομάδα και μπορώ να σου πω πως λατρεύω να συνεργάζομαι με αθλητές που οι πατεράδες τους ήταν συνάδελφοι μου.

Ο Γκος είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και ικανός. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα ώστε να κάνει αυτό που πρέπει ώστε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο».

YouTube thumbnail

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο