Ο Ντελ Πότρο απέναντι στον Τζόκοβιτς στον τελικό του US Open
Δεύτερος τελικός Γκραν Σλαμ στην καριέρα του 29χρονου
Το θαύμα που κατάφερε πριν 9 χρόνια θα επιχειρήσει να επαναλάβει ξανά σε τελικό Αμερικανικού Όπεν ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.
Ο Αργεντινός τενίστας νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης πέρασε το μεγάλο εμπόδιο του Ράφαελ Ναδάλ (νο.1) στα ημιτελικά και κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.
Το πρώτο σετ ήρθε στα χέρια του θηριώδη τενίστα στο τάι μπρέικ (7-3), ενώ και το δεύτερο σετ έγινε δικό του με 6-2.
Τότε ήταν που ο Ισπανός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο έντονων ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, επιτρέποντας στον Ντελ Πότρο να φτάσει στον τελικό.
Εκεί τον περιμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς (νο.6) ο οποίος δείχνει πως έχει βρει τον καλό εαυτό του επικρατώντας σχετικά εύκολα του Κέι Νισικόρι (νο.12) στον έτερο ημιτελικό με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-2).
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442