Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθημερινά δείχνει το δέσιμο του με την ομάδα και τον κόσμο της. Ο Σέρβος επιθετικός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάλεσε τον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί αύριο(25/8) το απόγευμα στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.
Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος φορ του Δικεφάλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κατάμεστη Τούμπα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτό θέλω να δω αύριο».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Με «όπλο» τις εξαιρετικές- κατά διαστήματα- άμυνες του και την εκτελεστική δεινότητά του από 6.75 (11/24 τρίποντα), ο Άρης νίκησε την ΑΕΚ με 82-78 και πανηγύρισε την 8η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.