Λίγο πριν την αποκάλυψη της νέας γενιάς της Z4, η BMW αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μια σειρά από teasers τα οποία σύμφωνα με τις συστάσεις φιλοδοξούν να αποτυπώσουν το αισθητικό ύφος της περιορισμένης έκδοσης First Edition.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο ότι οι πρώτες εικόνες της νέας Ζ4 έχουν γίνει ήδη αντικείμενο… διαρροής, μια πρόχειρη κατ΄αντιπαράσταση εξέταση αποκαλύπτει ότι οι νέες εικόνες παραπέμπουν περισσότερο στο πρωτότυπο που προηγήθηκε παρά στην έκδοση παραγωγής όπως αυτή εμφανίζεται στη διαρροή.

Ανεξαρτήτως σχεδιασμού, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η Z4 θα έρθει με πληθώρα επιλογών σε επίπεδο κινητήρων βενζίνης ξεκινώντας από την έκδοση sDrive30i η οποία θα εφοδιάζεται με δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα σε εκδοχές ισχύος 180 ή 250 ίππων.

Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί η έκδοση M40i η οποία θα επωφεληθεί από ένα 3,0 λίτρων εξακύλινδρο η ισχύς του οποίου θα διαμορφωθεί σε 340 ίππους και θα διαθέτει ενεργή ανάρτηση, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης και ελαστικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες πρόσφυσης της έκδοσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει ανακοινωθεί από τους Βαυαρούς η νέα Ζ4 δεν πρόκειται να αποκτήσει μια έκδοση με την υπογραφή του M Division.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, αν και προς το παρόν δεν υφίστανται εικόνες, η νέα Ζ4 αναμένεται να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων σε συνδυασμό με μια μεγάλη οθόνη αφής για τις λειτουργίες του infotainment το οποίο θα είναι επίσης διαχειρίσιμο μέσω περιστροφικού επιλογέα στην κεντρική κονσόλα.

Όπως επίσης έχει ήδη γίνει γνωστό η παραγωγή της Ζ4 θα πραγματοποιηθεί από την Magna Steyr στο Graz της Αυστρίας και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τελευταίου τρίμήνου του 2018.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο