Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Z4 First Edition: Σε αντίστροφη μέτρηση

ΒΜW Z4 First Edition: Σε αντίστροφη μέτρηση

Εν όψει της επικείμενης αποκάλυψής της, η βαυαρική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα ένα από τα τελευταία teaser που αφορούν την νέα γενιά της Ζ4.

Λίγο πριν την αποκάλυψη της νέας γενιάς της Z4, η BMW αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μια σειρά από teasers τα οποία σύμφωνα με τις συστάσεις φιλοδοξούν να αποτυπώσουν το αισθητικό ύφος της περιορισμένης έκδοσης First Edition.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο ότι οι πρώτες εικόνες της νέας Ζ4 έχουν γίνει ήδη αντικείμενο… διαρροής, μια πρόχειρη κατ΄αντιπαράσταση εξέταση αποκαλύπτει ότι οι νέες εικόνες παραπέμπουν περισσότερο στο πρωτότυπο που προηγήθηκε παρά στην έκδοση παραγωγής όπως αυτή εμφανίζεται στη διαρροή.

Ανεξαρτήτως σχεδιασμού, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η Z4 θα έρθει με πληθώρα επιλογών σε επίπεδο κινητήρων βενζίνης ξεκινώντας από την έκδοση sDrive30i η οποία θα εφοδιάζεται με δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα σε εκδοχές ισχύος 180 ή 250 ίππων.

Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί η έκδοση M40i η οποία θα επωφεληθεί από ένα 3,0 λίτρων εξακύλινδρο η ισχύς του οποίου θα διαμορφωθεί σε 340 ίππους και θα διαθέτει ενεργή ανάρτηση, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης και ελαστικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες πρόσφυσης της έκδοσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει ανακοινωθεί από τους Βαυαρούς η νέα Ζ4 δεν πρόκειται να αποκτήσει μια έκδοση με την υπογραφή του M Division.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, αν και προς το παρόν δεν υφίστανται εικόνες, η νέα Ζ4 αναμένεται να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων σε συνδυασμό με μια μεγάλη οθόνη αφής για τις λειτουργίες του infotainment το οποίο θα είναι επίσης διαχειρίσιμο μέσω περιστροφικού επιλογέα στην κεντρική κονσόλα.

Όπως επίσης έχει ήδη γίνει γνωστό η παραγωγή της Ζ4 θα πραγματοποιηθεί από την Magna Steyr στο Graz της Αυστρίας και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τελευταίου τρίμήνου του 2018.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024