Χωρίς προκήρυξη η κλήρωση της Σούπερ Λιγκ
Άφαντη η ΕΡΤ με το προσύμφωνο των «7» αλλά η κλήρωση θα γίνει κανονικά
Ακόμη ένα πρωτοφανές συμβάν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναβολή για τη Δευτέρα (13/8) παίρνει η υπογραφή των 7 μέχρι πρότινος «άστεγων» με την ΕΡΤ, με την κλήρωση του πρωταθλήματος να πραγματοποιείται κανονικά.
Ο νομικός σύμβουλος του κρατικού καναλιού, παρά την διαβεβαίωση ότι θα πάει στα γραφεία της Λίγκας μετά τις 15.00 με τα προσύμφωνα, τελικά δεν έκανε την εμφάνιση του και δεν αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο, σήμερα Πέμπτη (9/8).
Λίγο πριν τις 16:00 αποχώρησε από τα γραφεία και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης.
Έτσι αν το θέμα της προκήρυξης δεν λήξει μέχρι τη Δευτέρα (13/8) όπου και προγραμματίστηκε νεα συνεδρίαση για την υπογραφή της το πρωτάθλημα βρίσκεται εκ νέου στον… αέρα.
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442