«Μόνος στο Μαξίμου. Κάπως έτσι περιγράφουν τις τελευταίες ημέρες την προσωπική κατάσταση που βιώνει ο πρωθυπουργός μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι» αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Μόνος, παρά τον κόσμο που βλέπει καθημερινά, και πελαγωμένος». Αυτό λέει στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ζει από κοντά το δράμα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος μετά την 23η Ιουλίου και δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω.

Ο ίδιος τονίζει μάλιστα ότι πρόκειται για την πιο δύσκολη κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει ο Πρωθυπουργός στη θητεία του: «Τώρα αυτό που του απομένει να κάνει είναι να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Είναι βαρύ το πλήγμα από όσα έγιναν μετά τη φωτιά στην Ανατολική Αττική» υπογραμμίζει.

Κακά μαντάτα από τους ξένους

Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον πρωθυπουργό είναι τα μαντάτα που έρχονται απ’ έξω. Διότι, με όλα όσα έχουν συμβεί, οι ξένοι άρχισαν τις ερωτήσεις του τύπου πόσο σταθερή είναι η κυβέρνηση και πόσο αυτή ακόμα θα αντέξει.

Και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι καθόλου αδιάφορο. Τη στιγμή μάλιστα που ο Πρωθυπουργός δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται σε απόγνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο