«Καμίνι» η «Αγια-Σοφιά», έρχονται οι νέες κερκίδες
Ακουστική που όμοιά του δεν θα έχει άλλο ελληνικό γήπεδο αναμένεται να δημιουργήσουν οι εξέδρες που ετοιμάστηκαν και παραδίδονται για το νέο «σπίτι» του Δικεφάλου
Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr εδώ και καιρό, οι κερκίδες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα προκατασκευάζονταν και θα παραδίδονταν στο οικόπεδο εντός του καλοκαιριού.
Με την συγκεκριμένη διαδικασία που ακολούθησε η Ένωση να εφαρμόζεται πλέον στα περισσότερα υπερσύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης.
Η Ένωση έδωσε λοιπόν εκείνη την περίοδο την σχετική παραγγελία που θα αναλάμβανε την κατασκευή τους και εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, οι πρώτες εξέδρες της «Αγια-Σοφιάς» θα προστεθούν στο εργοτάξιο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα