Παίκτης της Έβερτον είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο ταλαντούχος εξτρέμ, Ριτσάρλισον.
Το deal για τον Βραζιλιάνο ανάμεσα στην ομάδα του Λίβερπουλ και τη Γουότφορντ έκλεισε στις 40 εκατ. λίρες, με τους «toffes» να κάνουν την πρώτη τους κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.
Η συγκεκριμένη κίνηση φέρει την προσωπική υπογραφή του νέου τεχνικού της ομάδας, Μάρκο Σίλβα ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Έτσι, λίγους μήνες αργότερα από το κοινό τους πέρασμα στο Λονδίνο και τη Γουότφορντ, οι δύο άντρες επανενώνονται.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο που ο Πορτογάλος βρισκόταν στους «χόρνετς», είχε κινηθεί ξανά για την απόκτηση του τότε παίκτη της Φλουμινένσε προσφέροντας περίπου 11 εκατ. λίρες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.