Οι Τορόντο Ράπτορς διεκδικούν ενεργά τον Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το Σαν Αντόνιο και τους Σπερς.
Σύμφωνα με τον Μπράιαν Ουίντχορστ του «ESPN» οι Καναδοί έχουν το προβάδισμα για τον 27χρονο σμολ φόργουορντ, ενώ Λος Άντζελες Λέικερς και Φιλαδέλφια 76ερς φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον δύο φορές κορυφαίο αμυντικό.
Παρόλα αυτά οι Σπερς εξακολουθούν να έχουν μερικές ελπίδες για τον Λέοναρντ, καθώς του χρόνου μπορούν να του προσφέρουν supermax συμβόλαιο μάξιμουμ αποδοχών.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.