Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα δεν λυπήθηκε ούτε στο ελάχιστο την τοπική ATV Irdning σε φιλικό που έδωσε μαζί της στην Αυστρία, κατατροπώνοντάς τη με 22-0!
Στην εν λόγω αναμέτρηση το παρόν έδωσε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος σημείωσε πέντε γκολ (!) στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, έτσι έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στο παιχνίδι.
Όσο για το πρώτο 45λεπτο, έληξε στο 10-0 υπέρ των «ζαχαρωτών». Από τρία γκολ είχαν οι Κιν, Μπέινς και Λούκμαν, από τέσσερα οι Τσενκ Τοσούν και Νιάς, δύο ακόμη ο Βλάσιτς, ένα ο Χόλγκεϊτ και ένα μπήκε με αυτογκόλ.
https://www.youtube.com/watch?v=nJVjs_Xhua0
FULL-TIME: ATV Irdning 0-22 Everton. No, that's not a typo. Marco Silva's side enjoy an emphatic win in Austria. @CenkTosun_ (4), Keane, Baines, Lookman (3), Mirallas (5), Niasse (4), Vlasic (2), Holgate and an own goal. #EFCLivepic.twitter.com/M7LnJrvqUF
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.