Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία συνελήφθη σε στριπτιζάδικο γιατί, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, άφησε πελάτη να την αγγίξει. Για πολιτικό κίνητρο και «κίνηση απελπισίας» κάνει λόγο ο δικηγόρος της.

Συγκεκριμένα, η πρώην πορνοστάρ, η οποία έχει γίνει γνωστή τους τελευταίους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Ντόναλντ καθώς και της υπόθεση με το συμφωνητικό που φέρεται να υπέγραψε για να μην αποκαλύψει τίποτα, συνελήφθη τα ξημερώματα στο Οχάιο, επειδή επέτρεψε σε πελάτη να την αγγίξει την ώρα που εκείνη χόρευε σε στριπτιζάδικο της περιοχής.

Η σύλληψη της Στόρμι Ντάνιελς έχει πολιτικό κίνητρο και «δείχνει απελπισία», ανέφερε ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι, με ανάρτηση του στο twitter.

«Συνελήφθη επειδή υποτίθεται ότι επέτρεψε σε πελάτη να την αγγίξει ενώ ήταν στη σκηνή με μη -σεξουαλικό τρόπο! Πλάκα μου κάνετε;», έγραψε ο Αβενάτι.

Πρόσθεσε, δε, πως η πελάτισσά του συνελήφθη ενώ «εκτελούσε την ίδια πράξη που είχε κάνει σε ολόκληρη τη χώρα σε περίπου εκατό στριπτιζάδικα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αγγίζει πελάτες ή οποιονδήποτε δεν είναι είναι μέλος της οικογένειας.

«Απλά λέω ότι η πελάτης μου Στόρμι Ντάνιελς συνελήφθη στο Κολόμπους του Οχάιο. Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο. Δείχνει απελπισία. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες».