Επίθεση στον Νεϊμάρ εξαπέλυσε ο Δανός, πρώην τερματοφύλακας, Πέτερ Σμάιχελ, πρωταθλητής Ευρώπης το 1992.
Σύμφωνα με τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η συμπεριφορά του βραζιλιάνου σούπερ σταρ είναι «επαίσχυντη».
Η FIFA, συνεχίζει ο Σμάιχελ, πρέπει να προσέξει τη συμπεριφορά του Νεϊμάρ, ο οποίος θυμίζει τον Ρονάλντο στην αρχές του. Ωστόσο, τονίζει, ότι ο Πορτογάλος όταν πήγε στην ομάδα του Μάντσεστερ «συμμορφώθηκε».
«Νομίζω ότι η FIFA πρέπει να δώσει προσοχή στη συμπεριφορά του, η οποία είναι επαίσχυντη. Όλοι ενοχλούνται, για να τον δουν στο έδαφος, που δείχνει με τις κινήσεις του ότι πεθαίνει. Επίσης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έτσι, αλλά γρήγορα άλλαξε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχετε δει ποτέ τον Μέσι ή τον Χάρι Κέιν να το κάνουν αυτό;» αναρωτήθηκε ο Πέτερ Σμάιχελ, πατέρας του Κάσπερ που εντυπωσίασε στον ημιτελικό με τους Κροάτες, αποκρούοντας τρία πέναλτι.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.