Μετά τη συμφωνία για το χρέος και πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες για την άτυπη συνάντηση Εργασίας για τη μετανάστευση, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα πέρασμα από το Λονδίνο όπου απόλαυσε χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του. Ο Γιάννης Κουτσομύτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία όπου δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα με σπορ […]
Μετά τη συμφωνία για το χρέος και πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες για την άτυπη συνάντηση Εργασίας για τη μετανάστευση, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα πέρασμα από το Λονδίνο όπου απόλαυσε χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του.
Ο Γιάννης Κουτσομύτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία όπου δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα με σπορ ντύσιμο να περνάει ανέμελες στιγμές με την οικογένειά του.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 24 Ιουνίου, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες ώστε να συμμετάσχει στην Άτυπη Συνάντηση Εργασίας για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, υπό τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Τη Δευτέρα, ο ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Λονδίνο όπου στη διάρκεια της επίσκεψής του θα έχει έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό της χώρας Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.
Ο κ. Τσίπρας θα έχει επίσης σειρά άλλων επαφών, ενώ θα απευθύνει ομιλία και στο London Business School.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας