Μπορεί στη Βουλή να περίμεναν τη διάλυση του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή το Σκοπιανό, όμως το… μισό ΚΙΝΑΛ ήταν την Πέμπτη το βράδυ σε εκδήλωση για τα ελληνοτουρκικά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που είχε την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, που έφυγε για λίγο από την ένταση της Βουλής, και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πήγαν στο Γαλλικό Ινστιτούτο και κάθισαν και μαζί.
Ηταν εκεί ο Σπύρος Λυκούδης, που έφυγε νωρίς, και ο Νίκος Σαλαγιάννης.
Μάλιστα κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο του Θεοδωράκη και βγήκε τρέχοντας από την αίθουσα, με όσους τον είδαν να αναρωτιούνται: «Να τον πήρε η Φώφη για να του ανακοινώσει το διαζύγιο;».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας