Μέσα σε μία έντονη συγκινησιακά ατμόσφαιρα από το θάνατο του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, η «πράσινη» ΚΑΕ φρόντισε να τον τοποθετήσει στη θέση του στα VIP του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τρίτου τελικού της σειράς με τον Ολυμπιακό.
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έστησαν στη θέση του θρυλικού παράγοντα μία μεγάλη φωτογραφία του, στολισμένη από λουλούδια, ενώ πάνω από τα δημοσιογραφικά κυματίζει η σημαία του Παναθηναϊκού.
Η Άρσεναλ συμπληρώνει το «καρέ» των ημιτελικών του League Cup Αγγλίας, καθώς έναν συγκλονιστικό προημιτελικό που έγινε στο «Emirates» απέκλεισε με 8-7 την Κρίσταλ Πάλας στα πέναλτι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.