4 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα 6 ντοματίνια, κομμένα στα δύο 2 ραπανάκια, λεπτοκομμένα 2 κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα 50 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους 25 γρ. φύλλα μαϊντανό, τεμαχισμένα 25 γρ. φύλλα μέντας, χοντροκομμένα 1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο σε κύβους
Για τη σάλτσα
½ σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Για τη σάλτσα, ανακατέψτε το θρυμματισμένο σκόρδο με μια πρέζα αλατιού, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αφήστε τη στην άκρη έως ότου να σερβίρετε.
2. Ανακατέψτε τα συστατικά σαλάτας σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω τη σάλτσα όταν θέλετε να σερβίρετε.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.