Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πως θα κατακτήσεις έναν άνδρα Λέοντα;

Πως θα κατακτήσεις έναν άνδρα Λέοντα;

Θαυμασμός και αριστοκρατία

Ο Λέων λατρεύει το σεξ, αλλά έχει αρκετές ιδιοτροπίες. Θα κάνει τα πάντα για να προσφέρει ευχαρίστηση στο ταίρι του, ενώ μόλις νιώσει τον έρωτα δεν πρόκειται να ακολουθήσει καμία λογική και θα παρασυρθεί από το συναίσθημα. Το σύμβολο του ζωδίου είναι το λιοντάρι κι αυτό τον αντιπροσωπεύει μια χαρά. Υπάρχει ένα βασίλειο, το οποίο πρέπει να προστατεύσει και να νοιαστεί. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης, είναι αξιόπιστος και πολύ αφοσιωμένος.

Ο άντρας Λέων ερωτεύεται εύκολα, αλλά χωρίς διάρκεια!  Η επιθυμία του για ένα μεγαλοπρεπή και υπέροχο έρωτα γρήγορα μετατρέπεται σε γεγονός που απέχει πολύ από τα συναισθηματικά του ιδανικά. Χρειάζεται μια γυναίκα προσγειωμένη και συντονισμένη στις πραγματικότητες της ζωής, για να τον βοηθάει να παραμένει κι αυτός προσγειωμένος. Μπορεί να φαίνεται ασυγκίνητος κι αποκομμένος από τον έρωτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Χρειάζεται θαυμασμό και επιδοκιμασία κι αν βρεθεί η γυναίκα που θα του τα προσφέρει, τότε παθιάζεται μαζί της και της συμπεριφέρεται με φοβερή τρυφερότητα.

Περιποιείται πολύ τον εαυτό του και τα στάνταρ του είναι υψηλά, όπως και η αυτοπεποίθηση του! Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και του αρέσει το φλερτ. Δεν είναι εύκολος στην σχέση, ούτε να μείνει αλλά ούτε και να την δημιουργήσει αλλά αν το πάρει απόφαση θα επιλέξει σύντροφο (γιατί αυτός θα επιλέξει) για μακροχρόνια σχέση. Για να τον κερδίσετε πρέπει να τον θαυμάσετε, θέλουν πάντα το καλύτερο και ποτέ μη δοκιμάσετε να τους προσφέρετε κάτι δεύτερο. Τους αρέσουν τα αριστοκρατικά πράγματα, γι’ αυτό ντυθείτε κομψά, όμορφα και με γούστο!

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024