Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στην υπόθεση της Βόρειας Κορέας να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε δήλωσε από την πλευρά του ότι είναι ζωτικής σημασίας η Πιονγκγιάνγκ να εγκαταλείψει πλήρως όλα τα πυρηνικά όπλα.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε ότι είναι σημαντική η αναζήτηση με υπομονή μαζί με την Ιαπωνία λύσης που θα επιτρέψει στις δύο χώρες να υπογράψουν τελικά ειρηνευτική συνθήκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία θα εξυπηρετεί τα στρατηγικά συμφέροντα και των δύο πλευρών.
Ο ιάπωνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να επιταχύνουν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες στα διαφιλονικούμενα νησιά του Ειρηνικού, τα οποία η Μόσχα κατέλαβε από την Ιαπωνία στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας