Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο πέμπτος πιο γρήγορος παίκτης του Champions League για τη σεζόν 2017/18.
Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό στο «Τwitter» η UEFA, «μετρώντας» τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Ρόμα με ταχύτητα 33,1 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ) με 33,8 χλμ/ώρα, ενώ την τετράδα κλείνουν οι Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-33,5 χλμ/ώρα), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα- 33,3 χλμ/ώρα) και Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι-33,3 χλμ/ώρα)
Πίσω από τον Κώστα Μανωλά, την δεκάδα συμπληρώνουν πέντε παίκτες, που έχουν τον ίδιο χρόνο (32,6 χλμ/ώρα): Άντριου Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Ραφίνια (Μπάγερν), Τζόρτζο Κιελίνι (Γιουβέντους), Άλεξ Όξλεϊντ-Τσαμπερλέιν (Λίβερπουλ) και Λούκας Πίστσεκ (Ντόρτμουντ).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.
Ο Λανουά ορίζει άνετα Γερμανούς, βρήκε άκρη με Ισπανούς, ενώ πήρε και υπόσχεση για Ιταλούς, προκειμένου να σφυρίζουν στα πλέι οφ τίτλου της Stoiximan Super League