Μόνιμος κάτοικος Βελγίου και συγκεκριμένα της Λιέγης έγινε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Η Σταντάρ Λιέγης, μετά από δύο χρονιές δανεισμού του Κύπριου αμυντικού, προχώρησε στην αγορά του μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο βελγικός σύλλογος ενεργοποίησε τη ρήτρα μεταγραφής που κατείχε μετά τον δανεισμό του, ποσό το οποίο υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ. Από αυτό το ποσό περίπου 200 χιλιάδες ευρώ θα πάνε στο ταμείο της Ανόρθωσης, λόγω ποσοστού μεταπώλησης που διατηρούσε η ομάδα της Αμμοχώστου.
Μετά από δύο χρόνια στη Λιέγη και 76 συμμετοχές, ο Λαΐφης θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του εγχώριου πρωταθλήματος.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με τον Νικ Κύργιο γκρέμισε όσα έχτισε η ιστορική νίκη της Μπίλι Τζιν Κινγκ απέναντι στον Μπόμπι Ριγκς: Την ανάγκη για ισότητα - Η επί δεκαετίες μάχη των γυναικών για ίσες αμοιβές στο τένις.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη περνάει τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και με την ευκαιρία δώρισε μια φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας σε εκκλησία της Μενεμένης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο παίκτης που συμπλήρωσε γρηγορότερα από κάθε άλλον 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ