Γαλλία: Πρώτο tweet του Charlie Hebdo μετά την τρομοκρατική επίθεση του Ιανουαρίου 2015
«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ...»
«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ…»: Με αυτή την ανάρτηση, η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo επέστρεψε σήμερα στο twitter μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου 2015.
«Έπειτα από μια τεχνική βλάβη, πέρα από τον έλεγχό μας, τον Ιανουάριο του 2015, η παρουσία μας στο Twitter διεκόπη προσωρινά», ανέφερε η ανάρτηση της εφημερίδας, που συνοδεύεται με ένα σκίτσο, όπου ένα περιστέρι, του ίδιου χρώματος με το πτηνό του λογότυπου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, πετά κουτσουλώντας μνημεία του Παρισιού.
Suite à un incident technique indépendant de notre volonté survenu en #janvier2015, notre présence sur #Twitter a été momentanément interrompue. Nous revenons sur le réseau, sous vos applaudissements et vos encouragements à aller niquer nos mères. pic.twitter.com/yhgQugoi8t
— Charlie Hebdo (@Charlie_Hebdo_) May 4, 2018
Το τελευταίο tweet του Charlie Hebdo αναρτήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2015, την μέρα της τζιχαντιστικής επίθεσης στα κεντρικά γραφεία του εντύπου στο Παρίσι που είχε αποτέλεσμα 12 συντάκτες και εργαζόμενοι της εφημερίδας να χάσουν τη ζωή τους.
Το σκίτσο ήταν του σκιτσογράφου Ονορέ ο οποίος σκοτώθηκε στην επίθεση μαζί με άλλους εμβληματικούς συντάκτες και σκιτσογράφους της εφημερίδας, όπως τους Βολίνσκι, Καμπί, Σαρμπ και Τινιού.
- Η Σκόπελος και η Άνδρος ανάμεσα στους 13 μη συμβατικούς προορισμούς του κόσμου για το 2026
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΓ’)
- Ασπρόπυργος: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό οδηγό μοτοσικλέτας στη λεωφόρο ΝΑΤΟ
- Το Ιράν θα εκτελέσει την πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια, καθώς συνεχίζεται η βίαιη καταστολή του Ιανουαρίου
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων τη στιγμή που παραβίαζε επιχείρηση
- Κυβέρνηση Μητσοτάκη: η «νέα κανονικότητα» θεσμικής παραβατικότητας, κυνισμού, υπονόμευσης της δημοκρατίας
- Ρομποτική Αρθροπλαστική Ισχίου & Γόνατος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442