Πηγές Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το ανέκδοτο για επενδύσεις 100 δισ.
«Ο ιεραπόστολος των επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο επενδυτικό συνέδριο του ΣΕΒ
«Ο ιεραπόστολος των επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά. Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.
Όπως προσθέτουν, «η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014», τονίζοντας ότι «τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις».
«Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης» υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, «είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.