Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους ο Αντρέ Γκόμες
Ο έμπειρος χαφ δήλωσε στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» την επιθυμία να πάρει μεταγραφή, καθώς έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής
Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Αντρέ Γκόμες.
Όπως αναφέρει η «Marca» ο έμπειρος χαφ επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που έχει.
Από την άλλη η Γιουβέντους ψάχνει για το καλοκαίρι έναν ποδοσφαιριστή με τις δικές του αρετές. Παράλληλα, οι Ιταλοί πιστεύουν πως σε περίπτωση που τον ντύσουν στα χρώματά τους θα του «ξυπνήσουν» τον παλιό καλό εαυτό την εποχή ακόμη που βρισκόταν στην Μπενφίκα και τη Βαλένθια.
Σε περίπτωση που προχωρήσει το θέμα μεταξύ των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας και των εκπροσώπων του Γκόμες, τότε δεν αποκλείεται οι Μπλαουγκράνα να ανάψουν το πράσινο φως αν στα χέρια τους φτάσει μία πρόταση που θα αγγίζει τα 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, όσα είχαν δαπανήσει για χάρη του το καλοκαίρι του 2016.
- Τι είπε ο Μόντε Μόρις για τις πρώτες του εντυπώσεις από Ολυμπιακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ
- Ποδόσφαιρο και κεφαλιές: το αθέατο ρίσκο για τον εγκέφαλο
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
- Ο Ερικ Τεν Χαγκ στην Τβέντε: Επιστροφή στις ρίζες και αλλαγή ρόλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442