Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να εντυπωσιάζει με την πορεία της στο Champions League, ωστόσο ο Γάλλος προπονητής της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, αντιμετωπίζει ένα ακόμα πρόβλημα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο θρυλικός Ζιζού προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος από τους παίκτες του διαρρέει στον Τύπο τις ενδεκάδες της ομάδας.
Πριν από την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα (0-3) για το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς και τις διπλές αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, αρκετές ώρες πριν την σέντρα, οι βασικές επιλογές του Γάλλου κόουτς ήταν ήδη γνωστές!
Ο Ζιζού είναι αποφασισμένος λοιπόν να τον ανακαλύψει και να του δείξει την πόρτα της εξόδου!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.