Η Τότεναμ ξόρκισε την κατάρα του «Στάμφορντ Μπριτζ» και στέλνει την Τσέλσι να παρακολουθήσει από τον… καναπέ το επόμενο Champions League.
Οι «σπερς» πέρασαν για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια από την έδρα των «μπλε», νικώντας με 3-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League, και εδραίωσαν την θέση τους στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, αφήνοντας οκτώ βαθμούς πιο πίσω τους περσινούς πρωταθλητές.
Η κεφαλιά του Μοράτα στο 30΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά ένας «κεραυνός» του Ερικσεν έφερε το ματς στα ίσια στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος, ο Ντέλε Αλι εκμεταλλεύθηκε δύο φορές τα κενά στην άμυνα της Τσέλσι και χάρισε στην Τότεναμ τη νίκη, που σε μεγάλο βαθμό της δίνει και του χρόνου μία θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση
Η Άρσεναλ βύθισε την Στόουκ Σίτι
Με δυο γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα κι άλλο ένα του Λακαζέτ στο 89΄, η Άρσεναλ νίκησε 3-0 τη Στόουκ Σίτι στο «Εμιρέιτς», αφήνοντας τους «πότερς» στο χείλος του γκρεμού.
Ο αγώνας ήταν μονόλογος για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που είχε ποσοστό κατοχής 71%. Οι «κανονιέρηδες» απέχουν 5 βαθμούς από την πέμπτη θέση και την Τσέλσι, δηλαδή από την έξοδο στο Europa League, αλλά έχουν παιχνίδι περισσότερο από τους «μπλε».
To show του Bad Bunny στο ημίχρονο του Super Bowl LX έγραψε Ιστορία στις ΗΠΑ, όπως... ιστορία γράφτηκε και με την αμοιβή των κομπάρσων που παρίσταναν τους θάμνους!