Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανεώστε το σπίτι σας τώρα!

Ανανεώστε το σπίτι σας τώρα!

Αν θέλετε να αλλάξετε τους χώρους του σπιτιού σας, ρίξτε μια ματιά στις φετινές τάσεις.

Και διακόσμηση έχει τις τάσεις της, οι οποίες ταξιδεύουν από το παρελθόν για να συναντήσουν το μοντέρνο στοιχείο. Ο συνδυασμός υφασμάτων, υλικών, σχημάτων και χρωμάτων μπορεί να κάνει το σπίτι να μοιάζει λες και έχει βγει από περιοδικό.

Η μίξη μεταλλικών στοιχείων στα έπιπλα, κυρίως σε τραπέζια και καρέκλες δίνουν μια αίσθηση πιο industrial στο σπίτι.

Τα χαλιά και η μείξη των μοτίβων στο χώρο δίνουν ένα χαρακτήρα στο σπίτι. Προτιμήστε μοτίβα και χρώματα που ταξιδεύουν στη μακρινή Ινδία και το Νεπάλ. Θα δώσουν ένα πιο boho στυλ.

Οι γυαλιστερές επιφάνειες είναι η απόλυτη τάση. Ακόμη και στα έπιπλα του μπάνιου και της κουζίνας. Επιλέξτε κυρίως ουδέτερα χρώματα, ώστε να πετύχετε το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Πείτε ναι στο μάρμαρο. Μια αγαπημένη επιλογή από τα παλιά χρόνια επιστρέφει και δίνει στο χώρο σας ένα μοδάτο και πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Ιδανικός συνδυασμός τα rose gold διακοσμητικά που θα κάνουν την κατάλληλη αντίθεση με το κλασσικό μοτίβο του μαρμάρου. Μη φοβηθείτε να επιλέξετε μάρμαρο με χρώμα.

Επιλέξτε πιο ψυχρά χρώματα στα έπιπλά σας και συνδυάστε τα με διακοσμητικά σε ζεστές αποχρώσεις, έτσι ώστε να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ τους. Εξαιρετική επιλογή είναι τα διακοσμητικά υφάσματα του χώρου να έχουν διαφορετικά μοτίβα και σχήματα μεταξύ τους, έχοντας παράλληλα κοινό έστω κι ένα χρώμα μεταξύ τους.

Κρεβάτια με κάγκελα αφήνουν πίσω τις βαριές κρεβατοκάμαρες. Αν δεν είστε λάτρεις του χρώματος, επιλέξτε το μαύρο ή λευκό κάγκελο που αποτελεί κι αυτό τάση.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024