Aναχώρησε από τη Σάμο το «Νήσος Χίος»
Στις 12:10 το μεσημέρι αναχώρησε τελικά από το Καρλόβασι της Σάμου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» που παρέμενε στο λιμάνι από τις 4:15 τα ξημερώματα, λόγω βλάβης στον καταπέλτη αποβίβασης επιβατών.
Στις 12:10 το μεσημέρι αναχώρησε τελικά από το Καρλόβασι της Σάμου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» που παρέμενε στο λιμάνι από τις 4:15 τα ξημερώματα, λόγω βλάβης στον καταπέλτη αποβίβασης επιβατών.
Έπειτα από πολύωρες προσπάθειες, η βλάβη αποκαταστάθηκε προσωρινά και το πλοίο, αφού έλαβε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας, αναχώρησε κανονικά για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του, για Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά.
Στο «Νήσος Χιος» επιβαίνουν 460 επιβάτες, ενώ είναι φορτωμένα και 44 ΙΧ αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 4 δίκυκλα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 30 χωρών ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- «Η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο», λέει ο πρόεδρος του Μπενίν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442