Στη Γαλλία και στη Νις ο Μάριο Μπαλοτέλι αναγεννήθηκε αγωνιστικά και οι φετινές του εμφανίσεις τού άνοιξαν (ξανά) την πόρτα της εθνικής Ιταλίας. Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα», Τζίτζι Ντι Μπιάτζο, κάλεσε τον φορ της Νις στην εθνική ομάδα, για τα φιλικά με Αγγλία και Αργεντινή στο τέλος του μήνα. Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός της Νις δεν έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο μετά το Μουντιάλ του 2014 και φέτος διανύει μία εξαιρετική σεζόν έχοντας 22 γκολ σε 30 εμφανίσεις. Με τη φανέλα της εθνικής ο «Σούπερ Μάριο» έχει συνολικά 33 συμμετοχές και 13 γκολ τέρματα στο ενεργητικό του.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η υπόθεση του Nικολάς Σάντσεθ Ιθκιέρδο αποκαλύπτει πώς τα παράνομα στοιχήματα μετατρέπουν τα χαμηλότερα επίπεδα του επαγγελματικού τένις σε ζώνες υψηλού κινδύνου
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.