Λέσβος: Πυροβολισμοί κοντά στον καταυλισμό της Μόριας
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε στάνη με ζώα λίγο έξω από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στη Λέσβο.
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε στάνη με ζώα λίγο έξω από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στη Λέσβο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δυο μεταναστών που είχαν πάει στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα, προκειμένου να τα σφάξουν και να τα καταναλώσουν.
Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για ζωοκλοπές και σφαγές ζώων από μετανάστες. Επίσης, έχουν γίνει συλλήψεις από αστυνομικούς για τον ίδιο λόγο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο του συμβάντος.
in.gr
- Καλά Χριστούγεννα στις κυρίες, τους κυρίους και τους Αγιοβασίληδες του μόχθου
- Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο ιδρύει δήμος της Κρήτης
- Πότε έμαθε ο άνθρωπος να ανάβει φωτιά; Τουλάχιστον 400.000 χρόνια πριν τον Προμηθέα
- Τρία χρόνια στον Ολυμπιακό έκλεισε ο Ροντινέι: Ο «πολεμιστής» που αγαπήθηκε όσο λίγοι
- Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις ΗΠΑ – Λίστα με εχθρούς του έθνους καταρτίζει το FBI
- Γιατί ένας δισεκατομμυριούχος CEO πιστεύει πως η Gen Z σκέφτεται ήδη την συνταξιοδότηση;
- Με Ελ Κααμπί το Μαρόκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (pic)
- Συντάξεις: Νωρίτερα η καταβολή του μηνός Ιανουαρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442