Υπουργός δικαιοσύνης ΗΠΑ: Κάτι επικίνδυνο και άρρωστο συμβαίνει
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς δεσμεύτηκε την Πέμπτη ότι το
υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα εργαστεί προκειμένου να εφαρμοστούν με
σθένος οι ομοσπονδιακοί νόμοι για την οπλοκατοχή και την πάταξη των
βίαιων εγκλημάτων και να αναγνωρίζονται, στο πλαίσιο των μέτρων
πρόληψης, οι πιθανοί δράστες μαζικών δολοφονιών, λίγες ώρες μετά την
αιματηρή επίθεση σε Λύκειο της Φλόριντα με 17 νεκρούς.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς δεσμεύτηκε την Πέμπτη ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα εργαστεί προκειμένου να εφαρμοστούν με σθένος οι ομοσπονδιακοί νόμοι για την οπλοκατοχή και την πάταξη των βίαιων εγκλημάτων και να αναγνωρίζονται, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, οι πιθανοί δράστες μαζικών δολοφονιών, λίγες ώρες μετά την αιματηρή επίθεση σε Λύκειο της Φλόριντα με 17 νεκρούς.
«Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι κάτι επικίνδυνο και άρρωστο συμβαίνει και εμείς, για μία ακόμη φορά, παρακολουθήσαμε εικόνες με τα παιδιά μας -τρομοκρατημένα- να εγκαταλείπουν το σχολείο τους με τα χέρια τους ψηλά, πάνω από τα κεφάλια τους» είπε ο Σέσιονς σε μια συνάντηση που είχε με σερίφηδες.
«Θα αναλάβουμε δράση. Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την τάση».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας