Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού δύο τουριστών στο όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν) στην Πέλλα, οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι.
Πρόκειται για δύο τουρίστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλοδαπούς, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα πεζοπόρων αλλά φαίνεται ότι κάποια στιγμή έχασαν τον προσανατολισμό τους και αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα.
Οι προσπάθειες που γίνονται να εντοπιστούν μέσω κάποιου στίγματος από τα κινητά τους τηλέφωνα δεν έχουν προς το παρόν αποδώσει καρπούς.
Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με τρία οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Εδεσσας, Αριδαίας και η 2η ΕΜΑΚ
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας