Μια άλλη… Ελλάδα στην έδρα του ΔΝΤ
Ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά επισκέφτηκε την έδρα του ΔΝΤ, στην Ουάσιγκτον, και συναντήθηκε με τον εκπρόσωπό του Τζέρι Ράις.
-
Τι λένε οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ για τον 19χρονο φοιτητή με μηνιγγίτιδα
-
Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον άγνωστο δράστη λίγο πριν επιτεθεί με μαχαίρι σε 17χρονο
-
Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του»
-
Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
Ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά επισκέφτηκε την έδρα του ΔΝΤ, στην Ουάσιγκτον, και συναντήθηκε με τον εκπρόσωπό του Τζέρι Ράις.
«Είχα την ευχαρίστηση να καλωσορίσω ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο ΔΝΤ σήμερα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τζέρι Ράις.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, συζήτησαν για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Ελλάδας.
Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Μιχάλη Ψαλιδόπουλου, εκπροσώπου της Ελλάδας στο Ταμείο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
- Ουκρανία: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός για το Πάσχα, διαβεβαιώνει ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κλείδωσαν δύο ημερομηνίες
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442