
Κικίλιας: Θα παρευρεθώ στο συλλαλητήριο της Αθήνας για ΠΓΔΜ
Την πρόθεσή του να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας την ανησυχία του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.
Την πρόθεσή του να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας την ανησυχία του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως ο Έλληνας δεν επιτρέπει και δεν αντέχει εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την πατρίδα, χαρακτηρίζοντας προκλητικό το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο».
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ένα θέμα που άνοιξε η κυβέρνηση, μην τυχόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν μαζεύονται, προσθέτοντας πως όταν οι Έλληνες κάθονται στον καναπέ τους και δεν συμμετέχουν, οι έχοντες δημόσιο βήμα γκρινιάζουν, ενώ όταν οι Έλληνες αποφασίζουν να πλημμυρίσουν τη Θεσσαλονίκη, κάποιοι τρομάζουν.
«Εμείς όχι» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως στα Σκόπια θα πρέπει να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα ονόματα στο αεροδρόμιο, στα αγάλματα, στα σχολικά βιβλία του.
Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ανέφερε ότι η βούληση της ΝΔ είναι να μην υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία.
«Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν αν συνεχιστεί η μυστική διπλωματία. Εμείς έχουμε πατριωτική συνείδηση και ασκούμε αντιπολίτευση. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να γίνει μυστικά» σημείωσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442