Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ένταση στη Βουλή για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από ΕΡΤ3

Ένταση στη Βουλή για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από ΕΡΤ3

Ένταση στη Βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, έθεσε το θέμα στην Επιτροπή Ελληνισμού και Διασποράς, εκτός ημερήσιας διάταξης, λέγοντας πως η ΕΤ3 απέκρυψε ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός.

Ένταση στη Βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, έθεσε το θέμα στην Επιτροπή Ελληνισμού και Διασποράς, εκτός ημερήσιας διάταξης, λέγοντας πως η ΕΤ3 απέκρυψε ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός.

Στο ίδιο μήκος και ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, που χαρακτήρισε μεγαλειώδη την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη ζητώντας εξηγήσεις από τον προεδρεύον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής απαντώντας δήλωσε πως «υπάρχει σύγχυση ως προς το τι είναι επίκαιρο», τονίζοντας ότι τα διοικητικά συμβούλια της ΕΡΤ λειτουργούν αυτοδύναμα και κρίνονται για τα θετικά κι αρνητικά τους.

Σε έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, παρενέβη λέγοντας πως το σημαντικό είναι πως αυτή η κυβέρνηση επαναλειτούργησε την ΕΡΤ που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει μαύρο και πως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούν να κρίνουν την ΕΡΤ επειδή λειτουργεί ξανά.

Άννα Καραβοκύρη

in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο