
Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Χριστόδουλος Ξηρός
Την απόφαση να σταματήσει την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 23 Δεκεμβρίου έλαβε ο Χριστόδουλος Ξηρός, μετά την εξέταση του αιτήματός του από τις Αρχές.
Την απόφαση να σταματήσει την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2017 έλαβε ο Χριστόδουλος Ξηρός, όπως ανακοίνωσε με δήλωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουασιαστικού χώρου.
Όπως σημειώνει ο καταδικασθείς για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», πήρε την απόφαση αυτή έπειτα από τη δέσμευση των Αρχών (ΕΔΔΑ, Συνήγορος του Πολίτη) ότι θα εξετάσουν το αίτημά του «για απομάκρυνση από τον βασανιστή αρχιφύλακα Διαβατών».
Ο Ξηρός, συμπλήρωσε μάλιστα, πως αναμένει την ικανοποίηση του «δίκαιου» -όπως το χαρακτήρισε- αιτήματός του.
in.gr
- Έχετε email από ΑΑΔΕ; – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε έξτρα φόρο
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Βαθιά ταξικός ο ρατσισμός που καλλιεργείται
- Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση του στις φήμες για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε πάρκο – Τον εντόπισε περαστικός
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442