Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως.
Νωρίτερα, αγνωστος είχε τηλεφώνησε σε ιστοσελίδα προειδοποιώντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην οδό Λουκάρεως, όπου βρίσκεται το Εφετείο και η οποία όπως είπε πρόκειται να εκραγεί στις 11.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν θέλουμε να θρηνήσουμε αθώα θύματα» και έκλεισε το τηλέφωνο. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής είχε εκραγεί ισχυρή βόμβα στην είσοδο του κτηρίου του Εφετείου, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, ενώ οι δράστες επιχειρώντας να διαφύγουν είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον του φρουρού.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.